Kapat

Popüler Kategoriler

Bütün Kategoriler

Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile Yılbaşına özel vizesiz 3 veya 4 gece konaklamalı Beyrut turu kişi başı 1.883 TL'den başlayan fiyatlarla!

Beyrut
İstyatur Seyahat Acentası
Merkez Mah. Koca Mansur Sk. No:72 // Aykaç İş Merkezi, Kat: 6 D:12-13
Şişli ISTANBUL

Detaylar

  • Sömestre tarihi DAHİL 29.12.2019 tarihine kadar geçerlidir.

  • Fırsata; Seçilen otel kategorilerinde 3 gece oda & kahvaltı konaklama, havalimanı vergileri ve servisleri bedeli, şehir turları, alan-otel-alan transferleri ve şehirler arası otobüs transferleri, profesyonel rehberlik hizmetleri ve zorunlu seyahat sigortası dahildir.

  • Tur fiyatları; planlanan tarih, tercih edilecek havayolu, otel tipi (yıldız sayısı ve şehir merkezine olan mesafe) ve geceleme sayısına göre değişebilmektedir.

  • Çocuk ücreti, tek kişilik oda farkı ve iptal iade koşulları gibi detayları bizi arayarak öğrenebilirsiniz.

  • Katılımcıların pasaport temdit süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.

  • Hizmete ilişkin fiş veya faturanızı acenteden istemeyi unutmayınız.

Öne Çıkanlar

  • Tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 2-6 taksit seçeneği sunulmaktadır.

  • Detaylı bilgi ve rezervasyon için hemen 0850 532 52 81 numaralı telefonu arayın!

  • Pegasus Hava Yolları ile konforlu ulaşım!

Tur Programı

29 Aralık Pazar İSTANBUL – BEYRUT – (Antik Byblos Şehri)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 03.15’de hazır bulunulması, gerçekleştireceğiniz bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın özel seferi ile saat 06.15 ’de Beyrut’ta uçuş. Yerel saat ile 07.00 ’de Beyrut’a varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Beyrut şehir turu yapılacaktır. Panoramik şehir turumuzda Hamra bölgesi (Modern şehir), Martyrs Meydanı (Eski Şehir), Güvercin Kayaları, eski Saat Kulesi, 1853 ’de inşa edilen Büyük Saray görülecek yerler arasındadır. Rehberimizin bildireceği saatte gerçekleşecek otel transferi ve odaların alınmasına kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan yemekli ‘’Antik Byblos Şehri’’ gezimize (45 Euro) katılabilirler, Byblos tarihi milattan önce 7000 yıllarına dayanan, antik bir Fenike şehridir. Tarih boyunca farklı medeniyetlere kucak açmış ve bazılarına başkentlik yapmış olan bu şehir ismini, tarihinin en önemli ticaret merkezi olduğu ‘’Papirus’’ kelimesinden almaktadır. UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi’nin en önemli şehirlerinden birisidir. Tur bitimi şehir merkezi otelimize dönüş ve dinlenmek için serbest saatler.

30 Aralık Pazartesi BEYRUT – (Sidon & Beiteddine Sarayı & Deir El Qamar)

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan ‘’Sidon & Beiteddine Sarayı & Deir El Qamar ‘’ gezimize (65 Euro) katılabilirler. Bu turumuzun ilk durağı eski Fenike ve Mısır şehri olan sahil kasabası Sidon. Lübnan’nın 3. en büyük şehri olan Sidon yerel olarak Sayda veya Saida olarak da bilinmektedir. Geçmişi M.Ö. 4000’li yıllara dayanan şehir, tarihi, kültürel mirası ve mimarisi ile bir turizm merkezi haline gelmiştir. Beyteddin Sarayı, turumuzun ikinci durağını oluşturmaktadır. 18. YY sonlarına doğru Emir Beşir tarafından yaptırılmıştır; ayrıca Osmanlı mimarisini de her noktasında hissettiren, oldukça geniş ve görkemli bir bahçeye sahip olan bu saray, Lübnan’ da turistler için bir çekim noktası niteliğindedir. Deir El Kamar ’dan yaklaşık 5 kilometre mesafede, derin ve sarp vadi ile ayrılmış Beiteddine kasabasında yer alır. Turumuzun devamında Lübnan’ın lokal bir kasabası olan Deir el -Kamar keşfedilecektir. Farklı din mensuplarına ev sahipliği yapan kasaba misafirlerimize farklı kültürel oluşumları deneyimleme fırsatı sunuyor. Tur bitimi şehir merkezindeki otelimize dönüş ve dinlenmek için serbest saatler.

31 Aralık Salı BEYRUT – (Jeita Gratto & Harissa)

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan öğlen yemekli ‘‘Jeita Gratto, Harissa’’ gezimize (65 Euro) katılabilirler. Bu ekstra gezimizin kapsamında Lübnan'ın en dikkat çekici manzaralarından birine sahip olan Jeita Gratto, uzunluğu yaklaşık 9 km olan iki büyük kalker mağaranın kompleksidir. 19. yüzyılın ilk yarısında çok önce keşfedilmiş olan alt mağara bölgesi, elektrik motorlu tekneler ile gezilecektir. Mağaralarda gezimizin tamamlanmasının hemen ardından, doğal güzellikleri ile turistik bir merkez haline gelen Harissa turumuz için Jounie’ ye hareket edeceğiz. Yaklaşık 15-20 dakikalık yolculuğumuzun ardından, teleferik ile yapacağımız tırmanış ile yaklaşık 700 metre yükseklikteki Harissa’ ya varış. Tepe çıkışımıza istinaden tarihi 1900 ’lü yılların başlarına dayanan küçük eski bir şehir kilisesi ve 15 ton ağırlığında ve 9 metre uzunluğundaki Meryem Ana heykeli görülecekler arasındadır. Harissa’da şehrin panoramik seyri sonrası otelimize dönüş ve dinlenmek için serbest saatler. Yılbaşı gecesi Gala programımız için rehberlerimizden bilgi alabilirsiniz. Tüm misafirlerimize yeni yılın sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dileriz. Mutlu yıllar!

01 Ocak Çarşamba BEYRUT – İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası rehberimizin belirleyeceği saate kadar serbest zaman ardından havalimanına transfer. Pegasus Havayolları’nın özel seferi ile saat 18.35’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 21.35’ da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.

Fırsata dahil olan hizmetler

  • Pegasus Hava Yolları özel seferi ile Sabiha Gökçen HL – Beyrut – Sabiha Gökçen HL parkurunda uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • Seçilen otel kategorilerinde 3 gece oda & kahvaltı konaklama
  • Havalimanı – otel – havalimanı transferleri
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • Beyrut panoramik şehir turu
  • Otel ve turist şehir vergileri,
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fırsata dahil olmayan hizmetler

  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli,
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,
  • Müze ve ören yerleri girişleri,
  • İsteğe bağlı şoför bahşişleri (Kişi başı 5 Euro)
  • İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (15 Euro)
  • Yılbaşı Gecesi Gala programı

Diğer Tatil Fırsatları